Gratis verzending in NL vanaf €150 ex. btw. Verzonden binnen 3-5 werkdagen.

Over inkylines

inkylines is het merk en bedrijf van Anouk Corver (1989), opgericht in 2015 in Nederland.

Producten voor mooie of verdrietige momenten, als herinnering, om op te sturen, als bijzonder cadeau of om zelf te houden en te koesteren.

Producten voor mooie of verdrietige momenten, als herinnering, om op te sturen, als bijzonder cadeau of om zelf te houden en te koesteren.

Met de hand getekende illustraties, gemaakt met liefde en geduld. Tijdloze en duurzame prints om een mooi plekje te geven in je interieur.

Het verhaal van inkylines begint in 2015. Tekenen is altijd één van mijn passies geweest. Na een studie als webdesigner (Communication & Multimedia Design) en een aantal jaar als freelancer te hebben gewerkt, had ik toch het idee dat er iets miste. Ik besloot om mijn hart te volgen en van tekenen mijn werk te maken en een webshop te openen. De eerste tekeningen werden gemaakt aan de eettafel in ons oude appartement.

Vanaf het begin was het een ontzettend spannend avontuur, van de eerste bestellingen tot aan de eerste beurzen (Creative Life & ShowUP).

In 2019 kochten wij ons eerste (klus)huis in Rijswijk, dat we nog steeds (in 2022) aan het verbouwen zijn. Vanaf augustus 2021 werk ik met ontzettend veel plezier vanuit mijn kantoor op zolder (met vide!). Hier ontwerp ik alle producten en teken ik alle illustraties met de hand. Ook pak ik hier elke bestelling in met veel plezier en liefde.

Inmiddels is inkylines uitgegroeid tot een echt merk (hoe tof!) en kun je mijn producten in meer dan 100 winkels vinden, verspreid door NL, Europa en zelfs daarbuiten!

inkylines vandaag de dag
70+
verkooppunten
5
landen
350+
illustraties
In 2015
opgericht in Rotterdam
Vragen?

Neem contact op!

  • Niet alle velden zijn (goed) ingevuld. Vul de ontbrekende velden in en probeer het opnieuw!