Gratis verzending in NL vanaf €150 ex. btw. Verzonden binnen 3-5 werkdagen.

Over de producten

Producten voor mooie of verdrietige momenten, als herinnering, om op te sturen, als bijzonder cadeau of om zelf te houden en te koesteren.

Over het papier

Het papier van de prints en kaarten is van biotop en voorzien van een FSC keurmerk en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Het papier heeft een natuurlijke (off white) tint en is mooi warm van kleur. Daarnaast zijn er ook paperwise en kraft kaarten beschikbaar. Paperwise papier is duurzaam, gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels. Het papier bevat kleine vezels en krijgt hierdoor een mooie natuurlijke uitstraling.

Over de kaartenhouders

Elke houder en frame wordt met de hand gezaagd, geschuurd en gelabeld in onze garagebox. Het hout dat we gebruiken is berkenhout en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. We proberen zo min mogelijk weg te gooien en verzinnen nieuwe producten van de restanten of verkopen de restjes in de shop. De label die om de houders zit is gemaakt van biotop en heeft een FSC keurmerk.

Over de muurstickers

De stickers zijn gemaakt van handgetekende illustraties en gedrukt op transparante stickers met een matte afwerking, zodat ze opvallen en bijna geschilderd lijken op de muur. De muursticker is zeer eenvoudig aan te brengen en geschikt voor harde, gladde ondergronden zoals deuren, hout en glad gestucte muren zonder structuur. Kies een plek waar je hem wilt, zorg dat het oppervlak schoon en stofvrij is. Plak de sticker erop en enjoy!

Over de tassen

De tassen hebben een zeefdruk van een handgetekende illustratie op de voorkant. De achterkant is onbedrukt. Het formaat is 39 x 41 cm met lange hengsels van +/- 30 cm. Met deze tassen van 100% katoen en OEKO-TEX® certificering kun je op een veilige manier spullen bewaren. Het label om de tassen is gemaakt van biotop en heeft een FSC keurmerk.